Verzenden

Levertijden en bezorging
Wij streven ernaar je bestelling dezelfde werkdag te verzenden. Dit houd in dat je in de meeste gevallen je bestelling de volgende werkdag al in ontvangst kan nemen, maar houd rekening met een levertijd van 1-4 werkdagen. 

Verzendkosten
Wij versturen alle pakketten en brievenbuspost met PostNL en de kosten daarvoor zijn €6,95. Bij bestellingen boven de €75,- rekenen wij geen verzendkosten. Dit tarief geldt voor zowel de pakketpost als brievenbuspost.Pakket niet ontvangen door een verkeerd ingevuld adres

Adresgegevens dienen juist ingevuld te worden. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling een bevestiging. Je ingevulde gegevens kan je via deze bevestiging controleren. Zijn je gegevens niet juist ingevuld? Neem dan direct even contact met ons op, zodat we je gegevens kunnen wijzigingen.

De kosten om het pakket opnieuw te verzenden naar het juiste adres bedragen €2,95 + de retourkosten. Wilt u de bestelling laten annuleren, dan is dat ook mogelijk. De retourkosten worden dan in mindering gebracht op het door u te ontvangen bedrag.

Heb je vragen over een product? Neem contact met ons op via e-mail. Wij doen ons uiterste best om binnen 24 uur te antwoorden.


Retouren

Je kunt je bestelling zonder opgave van reden retour sturen binnen de 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Je hebt vanaf ontvangst 14 dagen de tijd om onaangebroken materialen (excl. haakpatronen, dan wel haakpakketten met patroon) zonder opgave van reden retour te sturen. Alleen complete, ongebruikte en onbeschadigde materialen mag je retour sturen.

Wil je jouw aankoop retourneren?
Bij voorkeur ontvangen wij de retouren in de originele verpakking, waarin wij het naar jou hebben gestuurd. Heb jij de originele verpakking niet meer, of is deze niet geschikt, stuur het materiaal in een deugdelijke verpakking naar ons terug. Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.

Retour adres:
Hobbyhuis Happy
van der Fuyckstraat 27
3232 AL Brielle

Voeg bij de retourzending de originele factuur. Dit zorgt voor een vlottere verwerking. De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Heb je vragen over het retourneren van je product? Neem contact met ons op via e-mail . Wij doen ons uiterste best om binnen 24 uur te antwoorden.

© 2021 - 2024 Hobbyhuis Happy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel